Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Πολυτεχνική Σχολή - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΜΗΥΠ _ ΩΡΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ

Η τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματός μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 και ώρα 12.00 το μεσημέριστην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οι διπλωματούχοι/πτυχιούχοι θα πρέπει να προσέλθετε στη Γραμματεία του Τμήματός μας από 10.15 έως 11.00 για να υπογράψετε τα σχετικά έγγραφα. Στη   συνέχεια, από τις 11:00 έως 11:45  θα πρέπει να μεταβείτε στην Αίθουσα Τελετών (τηβεννοθήκη) για να παραλάβετε την τήβεννο για την τελετή της ορκωμοσίας, αφού προηγηθεί ο απαραίτητος έλεγχος των δικαιολογητικών όλων των συμμετεχόντων όπως περιγράφεται παρακάτω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Προσοχή: Η προσέλευση τόσο των αποφοίτων, όσο και των συνοδών θα γίνει σύμφωνα με τα απαραίτητα μέτρα λόγω της πανδημίας. Όλοι οι συμμετέχοντες (απόφοιτοι και συνοδοί) για την είσοδό τους στην Αίθουσα Τελετών θα πρέπει να επιδείξουν στους αρμόδιους ελεγκτές είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης, είτε βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 ή αρνητική εξέταση με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 {rapid-test, το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών}, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου. Επίσης, όλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο για να ελεγχθεί η ταυτοπροσωπία. Η χρήση προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.