Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Πολυτεχνική Σχολή - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ – Ανακοίνωση για εγγραφή

Εφόσον έχει εγκριθεί η μετεγγραφή σας στο Τμήμα μας για το ακαδ.έτος 2021-2022 πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

  • Θα πρέπει να ζητήσετε τη Βεβαίωση Διαγραφή σας, στην οποία θα αναγράφεται και ο λόγος που τη ζητάτε από το Τμήμα εισαγωγής (Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων/Πανεπιστήμιο Αιγαίου)έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.
    (Μπορείτε να κάνετε υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 που να φέρει το γνήσιο της υπογραφής σας από κάποιο ΚΕΠ
    ή μέσω της εφαρμογής του gov.gr  με τους προσωπικούς σας κωδικούς του Taxinet ).

Παρακαλώ να αποστείλετε στη Γραμματεία μας μέχρι και την Τετάρτη 22/12/2021 ηλεκτρονικά τη Βεβαίωση Διαγραφής, μπορείτε να ζητήσετε από τη Γραμματεία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου να στείλει τη διαγραφή σας  ηλεκτρονικά (στο email gramcse@uoi.gr)

  • Επίσης θα πρέπει να στείλετε ηλεκτρονικά (στο email gramcse@uoi.gr)  συμπληρωμένα τα έγγραφα που σας επισυνάπτουμε.  (Α4 και Α7α)

Σημείωση: παρακαλώ να φέρετε στη Γραμματεία μια φωτογραφία έγχρωμη τύπου αστυνομικής ταυτότητας (όταν έρθετε για μαθήματα ή εργαστήρια).

Όταν σταλεί η βεβαίωση διαγραφής, θα σας στείλουμε συνημμένα βεβαίωση σπουδών και θα πρέπει να ενεργοποιήσετε άμεσα τον ιδρυματικό σας λογαριασμό. 

Η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού γίνεται μέσω της υπηρεσίας Ενεργοποίησης Ηλεκτρονικού Λογαριασμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (https://uregister.uoi.gr/).  Επισυνάπτονται οδηγίες (Α8)

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα εξετάσεων του Τμήματός μας  το οποίο είναι στην ιστοσελίδα μας, η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου ξεκινά τη Δευτέρα 17/01/2022.

Αποκλειστικά και μόνο για το τρέχον εξάμηνο οι δηλώσεις μαθημάτων θα γίνουν από τη Γραμματεία και στη συνέχεια (έως 24/12/2021) θα πρέπει να κάνετε δήλωση συγγραμμάτων για τα αντίστοιχα μαθήματα στο Eudoxus.gr.

 

Blog Attachment