ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ SITE MAP | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ENGLISH
Πέμπτη, 04/07/2013   -   Γενικά
Μίνι-διαγωνισμός για το νέο λογότυπο του Τμήματος

Αγαπητοί φοιτητές, φοιτήτριες, συνάδελφοι,

στο πλαίσιο της μετονομασίας του τμήματός μας σε Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, βρισκόμαστε σε διαδικασία τροποποίησης του λογότυπου του τμήματός μας. Όποιος και όποια έχει κάποια ιδέα/έμπνευση στην οποία θα μπορούσαμε να στηριχτούμε και την οποία έχει τη διάθεση να την προσφέρει στο τμήμα, είναι ευπρόσδεκτος να την καταθέσει.

Μία από όλες τις ιδέες πιθανώς θα αποτελέσει βάση για το νέο λογότυπο του τμήματος. Λόγω των πιεστικών προθεσμιών, περιμένουμε τις ιδέες σας μέχρι 31/7/2013.

Οι συμμετοχές σε αυτό τον άτυπο "διαγωνισμό" γίνονται με την προϋπόθεση ότι αν μία ιδέα επιλεγεί, αυτή θα προσφερθεί στο τμήμα αφιλοκερδώς κάτι που θα πρέπει να αναφέρεται ρητά κατά την αποστολή της πρότασης.

Ο "νικητής" του διαγωνισμού θα τιμηθεί σε εκδήλωση που προγραμματίζεται για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Τμήματος.

Οι προτάσεις πρέπει να αποσταλούν έως 31/7/2013 σε ηλεκτρονική μορφή (π.χ. jpg ή pdf) με email και κοινοποίηση και στα τρία μέλη της παρακάτω επιτροπής, η οποία θα τις αξιολογήσει:

Β. Δημακόπουλος, Αναπ. Καθ.
Σ. Νικολόπουλος, Καθ.
Ι. Φούντος, Αναπ. Καθ.

©2010 DEPARTMENT OF COMPUTER SCIENCE & ENGINEERING - UNIVERSITY OF IOANNINA
created by data|SCIENCE

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!